Jdi na obsah Jdi na menu

Vždycky může být hůř

15. 6. 2019

Čaute,

nadpis už asi vypovídá o tom, o čem se tu dnes chci rozepsat. Včera jsem chtěla ještě přispět něčím fakt hezkým a pozitivním a zakončit to idiotský ráno nějakým happyendem, ale vždycky nemůže bejt posvícení a taky vždycky ještě může bejt o něco hůř. Nad vodou a v klídečku mě drží to, že ta blbá náladička byla v celym dnu celkem dost stabilní, což je pro emoční nestabilitu celkem výjimečnej stav. Snaha dostat se z toho "všechno mě se*e" módu sice byla, na pár minut se to dokonce i podařilo, vtipný video, člověk, kterýho máte rádi, pár vtípků od dětí, terapie. Pak se zamýšlíte a říkáte si, jestli jste třeba na ta videa neměli koukat celý den nebo jestli jste třeba neměli trávit čas s tím, s kým vám je fajn. To už většinou míváte chuť si vyrvat všechny vlasy, něco rozbít, řvát, rozbít si hubu před zrcadlem nebo prostě jen tak spadnout do další dementní náladičky. Why not?

Vždycky až zpětně vám dochází, že něco nějak mohlo být. Ptáte se sami sebe, jestli by to třeba nemohlo přijít někdy včas, nějaká ta ušlechtilá, krásná a boží myšlenka k řešení tohohle. A pak se zase zamýšlíte, že řešíte krucinál jen sebe, a že kolem vás je triliarda lidí, který by možná potřebovali pomoct a maj se daleko hůř. Ale jako fakt! Takže si začínáte připadat jako hrozný sobci, což určitě povede k nějakýmu mega propadu do propasti negativních myšlenek. A nebo taky ne, protože si to všechno uvědomujete. Psychosomatika taky funguje krásně, takže od toho dne, kdy jste se celej den něčím užírali a vlastně jste ani nevěděli moc čím, nemůžete pořádně dýchat, dusíte se, pro někoho, kdo se uklidňuje zpěvem, docela smůla. 

Takže teď... teď se podívám z okna. Oukej, svítí sluníčko, nebe je modrý, celej den budu s dětmi na nějaký akci, takže za ně sice zodpovídám, ale v podstatě chilltime. Dost času na přemýšlení o tom, jak docílit toho, aby to už skončilo. Nemyslim život, myslim tuhle věc, se kterou se musím každej den rvát a chci to zabít. :D Bože... už si připadam vážně jako blázen...

Dneska to půjde prostě! Dneska to dám! 

Dneska bude posvícení!

Nebude hůř, bude líp!

Dam vědět, jak to dopadlo... :)